Our Gallery

Contact Info

27 Division St, New York, NY 10002, USA

+1 (044) 123 456 789

info@example.com

Termünk

A terem ami megváltoztatta a magyar fitneszipart 

 

Első látásra hangzatos és nagyképű “marketingdumának” tűnhet az előző mondat.
A Kathi Béla és Bohos Kornél célja azonban nem volt kevesebb, mint hogy egy szakmailag magas színvonalú edzőtermet hozzanak létre és leszámoljanak az edzőtermekről kialakult negetív sztereotípiákkal. Amelynek sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy mára már az ország minden pontján találunk egy Cutlert.

Az első 

A Cutler gym Debrecen 2012 óta várja a vendégeket, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára több mint 1800 négyzetméteren gépparkunkat sok éves sportolói tapasztalat alapján úgy állítottuk össze, hogy az a lehető legszélesebb igényeknek feleljen meg. A teljesség igénye nélkül csak néhány márka a nálunk fellelhető gépek közül: Atlas, Hoist, Technogym, Life fitness valamint a városban egyedülálló módon Cornélius Saját márkás gépeink is megtalálhatóak.

Példamutatás 

Nem csak egy edzőtermet üzemeltetünk! Hiszünk abban, hogy közösséget építeni felelősségteljes és nemes feladat. Hisszük, hogy a mai világban az embereket segíteni egy egészségesebb, teljesebb élet felé egy olyan kihívás amiért érdemes nap mint nap dolgozni.

Gyere el 

 

Higgy a saját szemednek. Látogass el, hozzánk, vagy nézz meg minket a közösségi oldalakon keresztül, biztos hogy nem nálunk van Debrecen legmodernebb gépparkja de biztos lehetsz benne, ha eljössz átéld azt amiért szerintünk nap mint nap érdemes dolgozni.

Az élményt ami a Cutler Gym sikerének alapja.